search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Ψυχοκόρες» και Champions League ώθησαν τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση

07.03.2024 16:34
tileorasi_diafimiseis_3010_1460-820_new
credit: pixabay

Το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών εθνικής εμβέλειας, απέσπασε χθες ο ΑΝΤ1 χάρη και στην πρεμιέρα της κοινωνικής σειράς εποχής «Οι ψυχοκόρες» και σε συνδυασμό με την απουσία της «Γης της ελιάς» λόγω του ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία που είχε στη θέση της το Mega στο πλαίσιο του Champions League.

Δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ανέδειξαν οι τηλεθεατές εκείνο του Alpha, το οποίο είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με την Τρίτη.

Το κανάλι στης Συγγρού είχε μεταβολή στο μέγεθος του μεριδίου του της τάξης του 2,6%, από τη μία μέρα στην άλλη, αποκομίζοντας το τρίτο σε έκταση κομμάτι από την πίτα της Nielsen.

Παρόμοιο με του Mega, ήταν το μερίδιο του Σκάι το οποίο ήταν σχεδόν ισοδύναμο με αυτό που απέσπασε το κανάλι την ακριβώς προηγούμενη ημέρα, χάρη κυρίως στους «φανατικούς» του «survivor».

Σταθερότητα εμφάνισε το Star, ενώ πιο κοντά στο 6% διαμορφώθηκε η δυναμική της ΕΡΤ1. Με εξαίρεση την ΕΡΤ3, το μερίδιο της οποίας μειώθηκε κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, τα μερίσματα των άλλων καναλιών δεν παρουσίασαν κάτι αξιοπρόσεκτο.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος για τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης στις ΗΠΑ – Μείωση των πρωτότυπων παραγωγών

Ο Βορίδης διασκεδάζει με τον Αναγνωστάκη που εξομολογείται την τραυματική πολιτική σχέση του με τον πρωθυπουργό

Αντιδράσεις των ιδιοκτήτων ραδιοφωνικών σταθμών για το νομοσχέδιο Μενδώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:48