search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:51
MENU CLOSE

Δήμος Νέστου: Αδιαφορία της ΕΛΑΣ σε απόπειρα εξαπάτησής τους καταγγέλλουν ηλικιωμένες

08.03.2024 18:01
astynomia new

Την αδιαφορία της αστυνομίας σε απόπειρα κλοπής καταγγέλλουν ηλικιωμένοι σε κοινότητα του Δήμου Νέστου, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, νεαρή γυναίκα πλησίασε τουλάχιστον δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην κοινότητα προσποιούμενη ότι είναι γνωστή και προσπάθησε να μάθει πότε θα πήγαιναν οι δύο στην εκκλησία για τα κόλλυβα, καθώς αύριο είναι Ψυχοσάββατο.

Η μία από τις ηλικιωμένες τηλεφώνησε στην αστυνομία για να την ενημερώσει για την προφανή προσπάθεια της νεαρής να μάθει πότε θα έλειπαν από τα σπίτια τους (που είναι μάλιστα γειτονικά) ώστε να γίνουν στόχος. 

Ο αστυνομικός υπηρεσίας απάντησε: “Αν ξαναέρθουν, τηλεφωνήστε μας” , με τη γυναίκα να αναρωτιέται: «Πότε δηλαδή, όταν με κλέψουν, ή όταν με σκοτώσουν;» χωρίς να πάρει οποιαδήποτε απάντηση.

Σημειώνεται ότι  το αστυνομικό τμήμα, εδρεύει στην Χρυσούπολη, που απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το συγκεκριμένο χωριό, όπου συνέβη η απόπειρα εξαπάτησης των ηλικιωμένων.

Διαβάστε επίσης:

«Χαλάει» ο καιρός από Τρίτη: Έρχεται ψύχρα, αφρικανική σκόνη και βροχές

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών στην Ελλάδα (video)

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Βούλιαξε» η Αθήνα από χιλιάδες φοιτητές για το «όχι» στο νομοσχέδιο – Μεγαλειώδης πορεία στη Βουλή (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:50