search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Σάλος στο Twitter με το τραγούδι της Ελλάδας – Δίχασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (Video)

08.03.2024 09:43
satti-new

Με ελληνικό χρώμα και σύγχρονη μουσική είναι το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε χθες στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Καλεσμένοι στο στούντιο της έκτακτης εκπομπής ήταν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο ημιτελικούς, αλλά και στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Το κομμάτι είναι σε ελληνικό στίχο με κάποιες μόνο αγγλικές φράσεις, ενώ η μουσική του συνδέει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, μιλώντας για την «αγάπη αλλά και τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η περιγραφή του τραγουδιού.

Τα γυρίσματα για το βίντεο του κομματιού πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας, μεταξύ των οποίων η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τον φακό να εστιάζει όμως και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, όπως την Ομόνοια, τον Λυκαβηττό ή το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος έχοντας αναλάβει την επιμέλεια του video clip, φιλοδοξεί -μεταξύ άλλων- να αναδείξει την πολιτισμική κληρονομιά, την ιστορία αλλά και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας.

Δίχασε το Twitter το τραγούδι της φετινής Eurovision

Το «Ζάρι» δέχτηκε, ωστόσο, ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο με τους χρήστες του Twitter να διχάζονται αναφορικά με το αν το κομμάτι αποτελεί μια καλή επιλογή για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι οι πολλές μουσικές διαφοροποιήσεις που περιλαμβάνει το τραγούδι προκαλούν σύγχυση και μπερδεύουν τον ακροατή, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που υποστήριξαν ότι το κομμάτι έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά στον διαγωνισμό, αποθεώνοντας παράλληλα τη Μαρίνα Σάττι για την ερμηνεία της.

Διαβάστε επίσης:

Το Google Doodle αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Τι συμβολίζει, πότε καθιερώθηκε (videos)

Ο «Σασμός» κέρδισε την τηλεθέαση και το Champions League

Netflix: Σύντομα και μέσω Cosmote TV στο πλαίσιο συνεργασίας της ΟΤΤ με τη Deutche Telecom

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:34