search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Ο «Σασμός» κέρδισε την τηλεθέαση και το Champions League

07.03.2024 19:50
sasmos
screenshot Alpha

Τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της Τετάρτης, συγκέντρωσε ο «Σασμός» κι ας είχε απέναντι του τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης- Λειψίας για την προημιτελική φάση του Champions League που μετέδωσε το Mega.

Δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών και κορυφαίο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την Τετάρτη, ήταν η πρεμιέρα- με διπλό επεισόδιο- της δραματικής σειράς εποχής «Οι ψυχοκόρες» και αμέσως μετά, στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε η εκπομπή «Οι Boomers», η οποία προχθές ήταν δεύτερη δημοφιλέστερη της ημέρας.

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» αν και με λιγότερη τηλεθέαση κατά 0,4% σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, ήταν τέταρτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ενώ την Τρίτη είχε καταλάβει την πέμπτη θέση. Αυτό οφείλεται και στις καραμπόλες που προκαλούνται μεταξύ εκπομπών αλλά και στην ένταση του ανταγωνισμού που αναπτύσσεται κάθε φορά.

Πιο ψηλά ήταν χθες ο «Παράδεισος των κυριών», αλλά και το «Survivor». Μάλιστα το ριάλιτι του Σκάι από την 10η θέση που είχε πλασαριστεί την Τρίτη, χθες προωθήθηκε στην τέταρτη.

Το «Masterchef» με χαρακτηριστικά παρεμφερή με εκείνα του «Survivor», δηλαδή τηλεθέαση χαμηλότερη από τη μια μέρα στην άλλη, πήγε στην όγδοη από την ένατη θέση.

Στις άλλες θέσεις την επανεμφάνιση της και λόγω ημερών προβολής, έκανε η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Σύντομα και μέσω Cosmote TV στο πλαίσιο συνεργασίας της ΟΤΤ με τη Deutche Telecom

Τηλεθέαση: «Ψυχοκόρες» και Champions League ώθησαν τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση

Τέλος για τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης στις ΗΠΑ – Μείωση των πρωτότυπων παραγωγών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09