search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:38
MENU CLOSE

Ηλεία: Στον 45χρονο που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Αλφειό

08.03.2024 15:25
ileia nekros emak – new

Στον 45χρονο Νίκο Αναστόπουλο, που είχε παρασυρθεί μαζί με η σύντροφό του στις 15 Iανουαρίου στο Πλουτοχώρι Ηλείας ανήκει η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα.

Σύμφωνα με το patrisnews. gr τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο άνδρα, βάζοντας έτσι τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου,  ο Νίκος Αναστόπουλος με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό εκατοστό. Μόλις στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών εντοπίστηκε το όχημα του ζευγαριού, αλλά και η σορός της Γεωργίας Μπαντίου, ωστόσο η σορός του άνδρα δεν βρέθηκε πουθενά, για να εντοπιστεί τελικά,
 46 ημέρες αργότερα στο Φράγμα του Φλόκα.

Συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο “αντίο” το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Διαβάστε επίσης:

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Σταδίου

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Σε εξέλιξη το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Κλειστό το κέντρο (photos)

Απειλή για βόμβα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:38