search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:07
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Δεν έχει δοθεί καμία άδεια από για καρναβαλική παρέλαση, διευκρινίζει η ΕΛ.ΑΣ.

09.03.2024 13:34
karnabali

Ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι δεν έχει παραχωρηθεί καμία άδεια για εκδηλώσεις σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, για την Κυριακή 10 Μαρτίου εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά το «μπλόκο» της Τροχαίας.

«Σχετικά με αναρτήσεις δημοσιευμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στη διεξαγωγή καρναβαλικής παρέλασης, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών καθώς και της ομαλής διαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, ανακοινώνεται ότι, κανένας “διοργανωτής” δεν έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους Φορείς για την τέλεση της εν λόγω εκδήλωσης, καθώς θέτονται ζητήματα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των χρηστών του οδικού δικτύου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Αποφασισμένοι να κάνουν καρναβαλική παρέλαση παρά το «μπλόκο» της τροχαίας δηλώνουν οι διοργανωτές.

Η ιδέας, που γεννήθηκε από μία ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φιλοδοξεί να μετατρέψει το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε… σαμπαδρόμιο, έχει βρει πολλούς αποδέκτες. Χιλιάδες πολίτες έχουν δηλώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης:

Καλύβια: Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου – Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι το σαρακοστιανό τραπέζι – Από 3 έως 3.20 ευρώ η τιμή της λαγάνας

Συναγερμός στο Κολωνάκι: Εντοπίστηκαν στρατιωτικές χειροβομβίδες – Κλειστή η οδός Σκουφά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:07