search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Μας κάνουν πόλεμο, δεν είμαστε τρομοκράτες» – Η απάντηση της εμπνεύστριας της καρναβαλικής παρέλασης

10.03.2024 00:10
karnavali

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ότι «δεν έχει παραχωρηθεί καμία άδεια για εκδηλώσεις σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, για την Κυριακή 10 Μαρτίου», η εμπνεύστρια της καρναβαλικής παρέλασης κάνει λόγο για «πόλεμο».

Η ίδια, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα της στο Facebook, δηλώνει «υπερασπίστρια της Θεσσαλονίκης» και αυτοπροσδιορίζεται ως εθελόντρια και όχι ως διοργανώτρια.

Όπως αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στην ομάδα στο facebook «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί άδεια καθώς δεν υπάρχουν διοργανωτές, αλλά εθελοντές. Μάλιστα, ανακοινώνει ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την καρναβαλική παρέλαση – «συλλαλητήριο αγάπης», περίπου 8.000 άτομα. «Είμαστε εθελοντές, Θεσσαλονικείς πολίτες που θέλουμε να περάσουμε όμορφα μια ακόμα μέρα πέρα της Τσικνοπέμπτης, να χαρούμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε», αναφέρει.

Στο βίντεο, μάλιστα, αναρωτιέται: «Γιατί κάνουν τόσο πόλεμο στην πόλη μου την ίδια; Για ποιο λόγο έκλεισαν οι δρόμοι από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν; Μας κάνουν τέτοιο πόλεμο και βγάζουν διάγγελμα ότι δεν θα γίνει το καρναβάλι;».

Και προσθέτει: «Ζητάω χαρά στην πόλη μου, γιατί δεν μας αφήνετε; Τι κάνουμε; Ούτε τρομοκράτες είμαστε».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης – Βίντεο ντοκουμέντο

Αττική: Συνελήφθη 60χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο μαθητής με μηνιγγίτιδα – Ανησυχία για τα τρία κρούσματα σε φοιτητές στην Πάτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:33