search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Σακελλαροπούλου για τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας δεν είναι ανεκτή η βία

11.03.2024 20:26
SAKELLAROPOULOU
Eurokinissi

«Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ταιριάζουν στην Πολιτεία μας» τονίζει με δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «πλήττουν ανεπίτρεπτα την κοινή μας συμβίωση και τις θεμελιώδεις αρχές της».

Όπως σημειώνει «Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας, σεβασμού του άλλου ως προσώπου και πλουραλισμού δεν είναι ανεκτή η βία, πρακτική και συμβολική, σε πολίτες και πολιτικά πρόσωπα για την ταυτότητα και τις επιλογές τους».

«Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας, σεβασμού του άλλου ως προσώπου και πλουραλισμού δεν είναι ανεκτή η βία, πρακτική και συμβολική, σε πολίτες και πολιτικά πρόσωπα για την ταυτότητα και τις επιλογές τους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ταιριάζουν στην Πολιτεία μας. Πλήττουν ανεπίτρεπτα την κοινή μας συμβίωση και τις θεμελιώδεις αρχές της» υπογραμμίζει ακόμα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική για Τέμπη: Νέο «σόου» Ζωής Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας – Συνέχισε να ζητάει επίμονα το λόγο και να φωνάζει

Ελληνοτουρκικά: Κοινή δέσμευση από Αθήνα και Άγκυρα να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα θετική ατμόσφαιρα

Εξεταστική για Τέμπη: «Να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» απαντά η ΝΔ στον Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09