search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:00
MENU CLOSE

Εξεταστική για Τέμπη: «Να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» απαντά η ΝΔ στον Ανδρουλάκη

11.03.2024 19:02
ND_PASOK_TEMPH
Eurokinissi

Για λαϊκισμό αλλά και επικοινωνιακές φωτοβολίδες κατηγορεί με νεότερη ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ που άσκησε κριτική στο πόρισμα που κατέθεσε σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (11/3) το πόρισμα αυτό «μνημείο ντροπής για τον ελληνικό λαό» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει στόχο την συγκάλυψη υπουργών αλλά και ευθυνών των υπουργών της και των “γαλάζιων παιδιών” του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Επιμένει στην ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη κριτική ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Αρχικά, το κόμμα του αντί να συντάξει ολοκληρωμένο πόρισμα αξιοποιώντας μαρτυρίες και έγγραφα για τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών, επέλεξε να προχωρήσει σε μια σύντομη ανακοίνωση και στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί να ασκήσει κριτική στην κυβερνητική πλειοψηφία με ύβρεις και χαρακτηρισμούς.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Η διερεύνηση της αλήθειας δεν αποτελεί πεδίο αντιπολιτευτικής κριτικής και δεν εξυπηρετείται με μικροκομματικές φωτοβολίδες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Καλούμε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και να υπηρετήσει με αξιοπιστία και δημοκρατική συνείδηση τις θεσμικές διαδικασίες, μακριά από υποκριτικές συμπεριφορές».

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική για Τέμπη: «Ροντέο» με την «εισβολή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Μην προσπαθείτε να μην ακουστώ» φώναζε

Κώστας Αρβανίτης: Η απάντηση στο εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη – «Συνεχίζει την καταχρηστική τακτική εκφοβισμού»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: «Επιχειρείται υπόθαλψη των υπαιτίων της τραγωδίας» – Την καταγγέλλουν για παρεμπόδιση των εργασιών της εξεταστικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:59