search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:53
MENU CLOSE

SOS: Νεφροπαθείς συλλέγουν υπογραφές για τη χρήση φλεβοπροβολέα στην αιμοκάθαρση

12.03.2024 15:36
nefropatheis
Eurokinissi

Μια κοινή καμπάνια των ομάδων «Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής» και «Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας» ξεκίνησε με στόχο να γίνεται από εδώ και στο εξής χρήση του φλεβοπροβολέα στην αιμοκάθαρση. Η κίνηση αυτή μπορεί να βελτιώσει πραγματικά την ποιότητα ζωής των ασθενών αυτών και είναι σημαντικό να υπάρχει σε κάθε μονάδα αιμοκάθαρσης και αιμοληψίας.

Πρόκειται για μια σημαντική εθελοντική, αλληλέγγυα με τους πάσχοντες αιμοκαθαιρόμενους νεφροπαθείς δράση συγκέντρωσης υπογραφών των διαδικτυακών ομάδων γιατί η χρήση φλεβοπροβολέα στην αιμοκάθαρση (για την παρακέντηση της φίστουλας και την απλή αιμοληψία), μπορεί να βελτιώσει αρκετά την ασφάλεια και την ποιότητά της διαδικασίας και την ποιότητα της ζωής των ασθενών.

Η καμπάνια σφραγίζεται με το ερώτημα «θα ήθελες να ενώσεις την φωνή σου, με την δική μας;» Θα ήθελες να υπογράψεις το ψήφισμα που δημιούργησαν; – Είναι σημαντικό να υπάρχουν υπογραφές. Θέλει μόνο 1’».

Γιατί είναι σημαντικός ο φλεβοπροβολέας

Όπως εξηγείται στην καμπάνια «η χρήση του φλεβοπροβολέα, είναι σημαντική, τόσο στην παρακέντηση φίστουλας, όσο και στην απλή αιμοληψία, καθώς “δείχνει” στον νοσηλευτή, live εικόνα, από μέσα… (Σημείο παρακέντησης, επιθυμητό βάθος βελόνας, γωνία τρυπήματος)».

Η προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι σημαντική από όλες τις μονάδες, αιμοκάθαρσης, αλλά και αιμοληψίας, (δημόσιες και ιδιωτικές), είναι υψίστης σημασίας και ασφάλειας για χιλιάδες ασθενείς με Χ Ν.Α. αλλά και μεταμοσχευμένους, ζωτικών οργάνων.

Η συλλογή υπογραφών στον σύνδεσμο εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΙΣ: «Αθέμιτο ανταγωνισμό θα προκαλέσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί εάν κάνουν ιδιωτικό ιατρείο»

Νηστεία: 6 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις!

Απογευματινά χειρουργεία: Αντιδρούν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης – «Περαιτέρω εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ» – «Άκρως προβληματική η λειτουργία τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44