search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο» – Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το τροχαίο δυστύχημα

13.03.2024 16:48
KSANTHOPOULOS
NDP

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha και η εκπομπή TLive δείχνει από μια άλλη γωνία το αυτοκίνητο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους δύο 19χρονους, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα. Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Σοκαρισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας: «Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο»

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στο TLIVE, ο άνθρωπος που έσπευσε μα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά στο φριχτό δυστύχημα στο Μενίδι.

Τα αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια

Στην εκπομπή μίλησε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα, σε δρόμο με όριο τα 50, και γι αυτό δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Και το οδόστρωμα – όπως είπε – είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξανθόπουλου και των 19χρονων έγινε σμπαράλια, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Διαβάστε επίσης:

Δικαστικές ενώσεις κατά Μπέου για τα περί διαπλοκής δικαστών στον Βόλο: «Χαρακτηριστική του ήθους του η δολοφονία χαρακτήρων»

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε 32χρονο για τη νέα ομοφοβική επίθεση εναντίον 21χρονου

Κολωνός: Σοκ από την εισαγγελική πρόταση – Aθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία, ενοχή για 22 «πελάτες» και μητέρα της 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:35