search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:59
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία στο εξωτερικό, τις μεταβίβασα

13.03.2024 21:14
kasselakis mega etaireies – new

Απαντήσεις για την συμμετοχή του σε εταιρείες του εξωτερικού κλήθηκε να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο Mega.

Συγκεκριμένα, για τα «αστακοκάραβα» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. 

«Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μια συνεργασίας με μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από την οποία έχω αποχωρήσει εδώ κι έναν χρόνο», είπε. «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να αναγκάζονται να φέρουν οι απόδημοι άνθρωποι “άσπρα” μέσα», είπε, προσθέτοντας πως  «όταν βάζεις ομογενείς σε ένα ψηφοδέλτιο δεν τους τιμωρείς».

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις» είπε συνεχίζοντας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Εφόσον στοιχειοθετηθεί παρατυπία κι υπάρξει πρόστιμο θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτηθείς για το αν τα χρήματα του δανείου του έχουν επιστραφεί, και μέσω ποιας διαδρομής, επιβεβαίωσε πως τα χρήματα έχουν επιστραφεί, τονίζοντας ότι αυτό έγινε με τον ίδιο τρόπο που δόθηκαν, δηλαδή στην εταιρεία Osios, «μάλιστα με ζημία λόγω συναλλάγματος», όπως είπε.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting» εγκαλώντας την κυβέρνηση για χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Πρώτα είπαν ότι είμαι life style και ρηχός, μετά ότι είμαι χαζός και ηλίθιος , τώρα ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει και το έσχες και το πόθεν μου, γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη», λέγοντας επίσης πως «δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις εκατό, εγώ ως πρωθυπουργός να στείλω την Ελλάδα στα βράχια».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Αν δεχθούμε πρόσκληση από τις ΗΠΑ θα ανταποκριθούμε, δεν έχουμε ημερομηνία ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ για τον 72χρονο καρκινοπαθή: Αντιμέτωπος με τα αδιέξοδα που οικοδομεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην υγεία

Στέφανος Κασσελάκης στο Mega: Ως πρωθυπουργός δεν θα στείλω την Ελλάδα στα βράχια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50