search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Αν δεχθούμε πρόσκληση από τις ΗΠΑ θα ανταποκριθούμε, δεν έχουμε ημερομηνία ακόμη

13.03.2024 20:40
mitsotakis

Δεν επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης για το ΤΕΚΑ.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την πληροφορία που έδωσε ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης ότι θα επισκεφθεί αρχές Απριλίου την Ουάσιγκτον, ο πρωθυπουργός δεν επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες, προσθέτοντας ότι μόνο για διμερή συνάντηση θα πήγαινε στην Ουάσιγκτον.

Σε ερώτηση εάν επηρεάζει το ταξίδι του, το γεγονός ότι στις ΗΠΑ έχουν προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, απάντησε: «Καθόλου, αν δεχτούμε πρόσκληση θα ανταποκριθούμε».

Για να προσθέσει χαμογελώντας: «Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είμαι εδώ για το συνέδριο της ΝΔ». Σημειώνεται ότι το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος θα γίνει 5-7 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν «είμαστε σε συζητήσεις. Δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία επιβεβαίωση για καμία ημερομηνία» για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για τον 72χρονο καρκινοπαθή: Αντιμέτωπος με τα αδιέξοδα που οικοδομεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην υγεία

Σε ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον ο Ανδρουλάκης – live

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Πέμπτη



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15