search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:23
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Επιθυμεί την Φαίη Μαυραγάνη στη «θέση» του Αυτιά από Σεπτέμβρη

13.03.2024 17:36
MAURAGANHS
Eurokinissi

Στάση αναμονής τηρεί ο Γιώργος Αυτιάς με ορίζοντα την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την Ευρωβουλή (με την ΝΔ) ώστε να σταματήσει τις εκπομπές του στον Σκάι.

Στο μεταξύ στο κανάλι του Φαλήρου τα στελέχη του έχουν αρχίσει τη διερευνητική διαδικασία για την διάδοχή του, ώστε η πρωινή τρίωρη ζώνη του Σαββατοκύριακου να «κλείσει» για τη σεζόν 2024-2025. Σε κάθε περίπτωση, το «κενό» που θα δημιουργηθεί στις αρχές Μαΐου έως το τέλος της σεζόν εφόσον ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος, θα καλυφθεί «εκ των έσω», όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Λέγεται πως στον Σκάι θα ήθελαν τη Φαίη Μαυραγάνη να αποτελεί την διάδοχη κατάσταση στη μετά Αυτιά εποχή. Η Μαυραγάνη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτολγου είχε πει, εξηγώντας τον λόγο της μετακίνησης της- και της ομάδας της- από το Open στον ΑΝΤ1, πως «όταν μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ να φύγω από ένα κανάλι για λόγους που εγώ έκρινα, στάθμισα από αυτά που είχα στα χέρια μου τι με ευχαριστεί να κάνω. Θέλω να περνώ καλά εκεί που είμαι».

Η συνεργασία ΑΝΤ1 – Μαυραγάνη με ορίζοντα διετίας άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχε ανακοινωθεί ένα μήνα νωρίτερα. Μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές επιβεβαιώσουν την κοινή επιθυμία τους για συμπόρευση.

Διαβάστε επίσης:

Σχεδόν ανεπηρέαστη η τηλεθέαση του Mega από τον ανταγωνισμό την Τρίτη

ΕΣΡ: Σε ακρόαση οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ για τα ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Κασσελάκη

Ευρωβουλή: Ψηφίζει κανόνες για την ελευθερία των Mέσων Eνημέρωσης – Ερώτημα τι θα κάνουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:16