search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Αράχωβα: «Ήξερα ότι η αλήθεια θα λάμψει» λέει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ

19.03.2024 20:06
ARAXOBA

Θέση για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα πήρε η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία είχε κάνει την αρχική γνωμάτευση για το σκυλί.

«Ήξερα ότι τελικά η αλήθεια θα λάμψει. Δεν μπορεί να καλυφθεί» δήλωσε η Κλεονίκη Τόλα μιλώντας στο Mega. Παράλληλα η κτηνίατρος τόνισε ότι: «ούτε ένα δάγκωμα δεν είχε πάνω του και πολλά άλλα βέβαια τα οποία έχω καταθέσει ένορκα και επίσημα που επιβεβαιώνουν ότι δεν υπήρχε επίθεση από άλλο ζώο. Άλλα ζώα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιου είδους αντικείμενα και να κάνουν τέτοιου είδους κακοποίηση».

Και καταλήγει η κ. Τόλα υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να καλυφθεί η αλήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και η δικαίωση θα έρθει όταν αυτό είναι οριστικό και τελεσιδικήσει η υπόθεση του Όλιβερ».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Στα «κόκκινα» Κηφισός και Αττική Οδός – Καθυστερήσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισίας

Διαδήλωση την Πέμπτη 21/3 για τις συνδικαλιστικές και πολιτικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς

Κολωνός: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο – «Την βίαζε το τέρας και δηλώνει ερωτευμένος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:32