search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Υπόθεση Όλιβερ: Εντός της εβδομάδας αποκαλύπτεται ο κατηγορούμενος – «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση» (video)

19.03.2024 12:04
oliver

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να αποκαλυφθεί το όνομα του κατηγορουμένου, για την κακοποίηση και τον θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης και η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, τόνισαν πως η ταυτότητα του κατηγορουμένου θα αποκαλυφθεί με την κλήση του σε απολογία.

«Για να υπάρχει ποινική δίωξη σημαίνει ότι υπάρχει δράστης»

Αρχικά, η κ. Πουλτίδου εκτίμησε ότι «τελικά προφανώς και δεν υπήρχε αγέλη, προφανώς και δεν κατασπαράχθηκε ο Όλιβερ από αγέλη σκύλων. Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν πεπεισμένοι ότι ήταν ανθρώπινη παρέμβαση, ότι το ζώο έχει δολοφονηθεί, από έναν άνθρωπο. Δεν πέρασε το σενάριο της αγέλης, δεν υπήρχε καμία περίπτωση εμείς να το δεχθούμε. Εγώ από την πρώτη στιγμή μιλούσα για συγκάλυψη, για την προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση».

«Προφανώς, για να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου ατόμου, σημαίνει ότι υπάρχει δράστης», σημείωσε η ίδια. 

«Δεν γνωρίζουμε το πρόσωπο που διώκεται. Εγώ γνωρίζω ότι έχει ασκηθεί δίωξη, από την προηγούμενη Παρασκευή, όχι αυτή που πέρασε (στις 8 Μαρτίου)… να πάμε να πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας». Όπως είπε, «τελικά, εξ όσων είδαμε, η ανακρίτρια δεν τον έχει καλέσει για να απολογηθεί. Οπότε είμαστε σε αναμονή».

«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Ζαπάντης, που είπε ότι «η δικογραφία βρίσκεται ακόμη στον ανακριτή. Προέρχεται από αστυνομική προανάκριση. Επομένως όλη η διαδικασία, προγενέστερη και παρούσα, είναι μυστικές. Μέχρι να κληθεί ο κατηγορούμενος ή μέχρι να απολογηθεί, εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Όποιος έχει κάνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας έχει δικαίωμα να λάβει αντίγραφα».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση. Αυτή τη στιγμή είναι σε κομβικό, κρίσιμο σημείο. Αναμένουμε τις ενέργειες της κας ανακρίτριας προκειμένου να βρεθεί η ουσιαστική αλήθεια», τόνισε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Προσαγωγή δύο ατόμων για τον θάνατο του 40χρονου (video)

Ιωάννινα: Στο «σκαμνί» πρώην εισαγγελέας για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαγωγή δημοσίων εγγράφων – «Εξαφάνισε» 1.000 δικογραφίες

Φρίκη: Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία στην Αθήνα – 25χρονη στρατολογούσε τις κοπέλες και «πλήρωνε» με ναρκωτικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:19