search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Υπόθεση Όλιβερ: «Περιμένουμε την κλήση του κατηγορουμένου σε απολογία» λέει ο δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι (Video)

17.03.2024 16:12
OLIVER1812

Εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ανακοίνωσε πως είναι ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, του χάσκι που θανατώθηκε στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το όνομα του οποίου – σύμφωνα με πληροφορίες – είχε ακουστεί και στο παρελθόν.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος Αντώνης Ζαπάντης έκανε λόγο για προσπάθειες συγκάλυψης ενώ δήλωσε: «Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία».

Υπενθυμίζεται πως η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, έχει ζητήσει τον περασμένο Ιανουάριο με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζητά από την Εισαγγελία Λιβαδειάς, με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας, τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Διχάζουν οι ενδυμασίες που θα φορούν οι ιέρειες στην Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

ΑΔΜΗΕ: Τips για ασφαλές πέταγμα των χαρταετών – Τι πρέπει να κάνετε αν μπλεχτεί σε καλώδια

ΑΠΘ: Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 49 συλληφθέντες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:19