search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την 25η Μαρτίου – Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το τριήμερο

19.03.2024 21:21
vroxi-new

Με τοπικές βροχές αλλά και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες αναμένεται να κυλήσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. 

Παράλληλα, την Τετάρτη θα έχουμε βροχές τα ξημερώματα σε Αττική, Σποράδες και Εύβοια καθώς επίσης στα βόρεια τμήματα της Κρήτης.

Το πρωί της Τετάρτης τα όποια φαινόμενα θα επιμείνουν στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, πιο τοπικά στις Κυκλάδες και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης, ενώ προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σχεδόν παντού.

Την Πέμπτη, θα έχουμε καλό καιρό με ηλιοφάνεια και τους ανέμους δυτικούς.

Την Παρασκευή (22/4) θα πυκνώσουν τα σύννεφα και μια καιρική διαταραχή θα βρεθεί στα βορειοδυτικά και βόρεια της χώρας. Βροχές και μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά οι οποίες θα κοπάσουν αργά το βράδυ. Ο καιρός θα είναι καλός στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Το Σάββατο (23/4) το πρωί θα εκδηλωθούν κάποιες βροχές στην Κρήτη, ωστόσο σε όλη τη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Την Κυριακή (24/3) θα υπάρξουν κάποια σύννεφα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Την 25η Μαρτίου φαίνεται πως ο καιρός θα αλλάξει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Στις περιοχές της δυτικής και της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία και την Αττική υπάρχει μικρή πιθανότητα για βροχές, ενώ σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την 25η Μαρτίου θα έχουμε στη Δυτική και τη ΒΔ Ελλάδα βροχές, καταιγίδες και πολύ άστατο καιρό και στην Αττική ένα σύντομο πέρασμα από κάποιες βροχές. Όσο πιο νότια ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Διαβάστε επίσης:

Αράχωβα: «Ήξερα ότι η αλήθεια θα λάμψει» λέει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ

Κίνηση στους δρόμους: Στα «κόκκινα» Κηφισός και Αττική Οδός – Καθυστερήσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισίας

Ηγουμενίτσα: Προφυλακίστηκαν ο αρχιφύλακας και ο συνεργός του που μετέφεραν 102,5 κιλά χασίς με αυτοκίνητο της Αστυνομίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:23