ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Σάλος στην Αλβανία με τον Έντι Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες (Video)

19.03.2024 21:32

Σάλος στην Αλβανία από την απαράδεκτη ενέργεια του πρωθυπουργού της χώρας, Έντι Ράμα, ο οποίος έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο στο πρόσωπο, αφού πρώτα αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

«Η άρνηση και η αποφυγή του πρωθυπουργού για μια συγκεκριμένη απάντηση συνοδεύτηκε από εκφοβιστική γλώσσα και παραβίαση της δεοντολογίας, μέχρι και παραβίαση της σωματικής ακεραιότητας του δημοσιογράφου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αλβανών Δημοσιογράφων, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της προς τη δημοσιογράφο.

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Έντι Ράμα σχετικά με ένα επενδυτικό σχέδιο στο νησί Σαζάν, που είναι μια περιβαλλοντικά προστατευόμενη περιοχή, όπου έχει αναφερθεί ότι ο γαμπρός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, θα συμμετάσχει στην κατασκευή ακινήτων.

Η διεθνής οργάνωση υπεράσπισης και υποστήριξης γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ δημοσιογράφων «Women Press Freedom», κατήγγειλε την επιθετική ενέργεια του Αλβανού πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο να σπρώχνεις μια δημοσιογράφο». «Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει περιφρόνηση προς τον κριτικό Τύπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της Μέτα και απαιτούμε από τον Ράμα να ζητήσει συγγνώμη και να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους με σεβασμό» αναφέρει η οργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει σε μια ευρωπαϊκή «οικονομία πολέμου» ο Σαρλ Μισέλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Business με την σφαγή στη Γάζα: «Η παραθαλάσσια έκταση θα μπορούσε να είναι πολύτιμη», λέει ο γαμπρός του Τραμπ

Πούτιν: Ζήτησε την συνδρομή της FSB (πρώην KGB) για να παρακάμψουν οι ρωσικές εταιρείες τις δυτικές κυρώσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:06
Exit mobile version