search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Αράχωβα: «Άνθρωποι από δικαστικούς και κυβερνητικούς κύκλους προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα» λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ (video)

20.03.2024 10:16
OLIVER1812

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αράχωβας μίλησε στο Mega ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης προχωρώντας στην καταγγελία ότι κάποιοι από δικαστικούς αλλά και κυβερνητικούς κύκλους προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την έρευνα.

«Ψάχνουμε κι εμείς τον κατηγορούμενο, αναμένουμε την κυρία ανακρίτρια να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες» είπε αρχικά.

«Αυτό που μπορώ να σας πω σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την έρευνα, κάποιοι ανήκουν στους κόλπους της δικαιοσύνης, κάποιοι στους κόλπους της κυβέρνησης. Κάποια στιγμή όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε αυτούς τους μήνες πρέπει να τελειώσει» σχολίασε ο δικηγόρος.

«Έχουμε, πλέον, κατηγορούμενο και όχι ύποπτο. Έχουμε ξεφύγει από το στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης ή της προκαταρκτικής. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης, έχουμε κατηγορούμενο και δίωξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο» συμπλήρωσε ο κύριος Ζαπάντης αναφερόμενος στις εξελίξεις που αναμένονται στην υπόθεση της κακοποίησης και θανάτωσης του χάσκι.

Όσο για το πότε αναμένονται εξελίξεις;

«Αυτό θα απαντηθεί όταν θα λάβουμε πλήρη αντίγραφα δικογραφίας και θα γίνει κλήση του κατηγορουμένου σε απολογία, ώστε να μπορέσουμε να παράσχουμε κι εμείς στις αρχές κάποια άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει όλους αυτούς τους μήνες για τον θάνατο του Όλιβερ, γιατί η βαναυσότητα αυτή ήταν ιδιαίτερη οπότε θα πρέπει να κατα θέσουμε κι εμείς εκ νέου κάποια στοιχεία που έχουμε για τη υπόθεση και να ληφθούν υπόψη από την ελληνική δικαιοσύνη. Εκτιμώ, ότι στις επόμενες 10-15 μέρες θα έχουμε κάποια εξέλιξη» κατέληξε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: Διάρρηξη στο κτήριο της Πολεοδομίας – Άρπαξαν χρήματα από ATM (video)

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Το προφίλ των έξι συλληφθέντων (video)

Εργατικό δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός 58χρονος αλιεργάτης σε ιχθυοκαλλιέργειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:43