search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Η ζωή μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία»

20.03.2024 18:00
xantzopoulos-new

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος στο Μενίδι, προχώρησε ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο τραγουδιστής κάνει λόγο για μια «σκληρή δοκιμασία», τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν» αυτό που αισθάνεται.

Το μήνυμα του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου:

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι… Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης! Μου δίνετε πολύ δύναμη», έγραψε ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όταν το όχημα του τραγουδιστή που κινούνταν με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στην αντίθετη λωρίδα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την κάβα όπου εργάζονται.

Ο τραγουδιστής φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει όχημα που παραβίασε stop και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, δηλαδή ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και ο 19χρονος του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού: Η κατάθεση της Αθανασοπούλου που τον καταγγέλλει για βιασμό, «ήμουν έντρομη, ούρλιαζα» – Αθώος δηλώνει ο Κωστόπουλος

Κύκλωμα μαστροπείας: Σοκάρουν οι διάλογοι των ανηλίκων με την 25χρονη αρχηγό – «Εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο»

F-16: Στη θάλασσα για μιάμιση ώρα ο πιλότος του μαχητικού που κατέπεσε, πριν παραληφθεί από Super Puma

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:56