search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Ιταλία: Μαθητής Λυκείου έκανε χειρονομία όπλου και «σημάδεψε» τη Μελόνι (Video)

20.03.2024 14:16
mathitis-italia-new

Θέμα συζήτησης έγινε στην Ιταλία ένας μαθητής Λυκείου από τη Ρώμη, όταν έκανε χειρονομία προς την πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, κατά την επίσκεψη του σχολείου του στην ιταλική Γερουσία.

Καθηγητής κατέβασε άμεσα το χέρι του μαθητή, ωστόσο, η εν λόγω κίνηση έγινε αντιληπτή, με τον πρόεδρο της Γερουσίας, Ιγνάσιο Λα Ρούσα να επισημαίνει το γεγονός.

«Πρέπει να επισημάνω την όχι και τόσο ευγενική χειρονομία, για να το πω κομψά, που έγινε ενώ καλωσόριζα τους μαθητές του σχολείου από τη Ρώμη: ένας μαθητής σήκωσε δύο δάχτυλα και τον αντίχειρά του προς την πρωθυπουργό και τον σταμάτησε μια καθηγήτρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η διευθύντρια του σχολείου καταδίκασε την εν λόγω κίνηση, ενώ προανήγγειλε κυρώσεις κατά του μαθητή με τον ίδιο -σύμφωνα με το ANSA- να έχει, ήδη, εκφράσει τη μεταμέλειά του, ζητώντας συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης:

Η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο – Ποια η θέση της Ελλάδας

Γιατί βρίσκεται σε κατάσταση πανικού ο Ντόναλντ Τραμπ (videos)

Ιαπωνία: Δύο οι αγνοούμενοι στο ναυάγιο νοτιοκορεατικού δεξαμενόπλοιου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:40