search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:57
MENU CLOSE

Λασίθι: Σήμερα η κηδεία του 33χρονου που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα (videos)

20.03.2024 11:28
lasithi_manolis_2003_1460-820_new

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του 33χρονου Μανώλη από το Λασίθι, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της Κυριακής από ναυτική φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω του.

Συγγενείς και φίλοι θα πούν το τελευταίο αντίο στον 33χρονο, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο, σήμερα στις 15:00.

Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου

Σε βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα που σκοτώνει τον 33χρονο από τον Άγιο Νικόλαο.

Στη συνέχεια, η φωτοβολίδα κύλισε για μερικά μέτρα αναμμένη στη μέση του δρόμου, μέχρι που τελικά έσβησε.

Οι αρχές ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπο που προμήθευσε την παρέα του θύματος με τις φωτοβολίδες το μοιραίο βράδυ. Σύμφωνα με το star, οι έρευνες συνεχίζονται και υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους υπεύθυνους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν ο 33χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια με παρόμοιο τρόπο.

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του 33χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (17/3), επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο συκώτι του 33χρονου.

Για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο φίλοι του Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ένας νεαρός που φέρεται να κατείχε τις φωτοβολίδες υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του, ο οποίος διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό.

Πρόσθεσε ότι «επειδή είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, μου τις έδωσε».

Σημειώνεται ότι στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου κινδύνου.

Διαβάστε επίσης:

Χολαργός: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα – Κουκουλοφόρος άδειασε το ταμείο και εξαφανίστηκε

Κύκλωμα μαστροπείας – Μητέρα ανήλικης κατά 25χρονης: «Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα» (video)

Καβάλα: Το τούβλο που σώζει τις μέλισσες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:57