search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:33
MENU CLOSE

Λασίθι: Την Τετάρτη η κηδεία του 33χρονου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

19.03.2024 15:30
kriti_fotovolida_manolis

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) θα κηδευτεί ο 33χρονος Μανώλης από τον Άγιο Νικόλαο, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής των Αποκριών.

Παράλληλα, σύμφωνα με το cretalive, η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του 33χρονου επιβεβαιώνει τις μεγάλες βλάβες που προκάλεσε η έκρηξη φωτοβολίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεκροψία -νεκροτομή επιβεβαιώνει ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου.

Για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι δύο φίλοι του Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης ήταν ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Οι γνωστοί του μιλούν για έναν δραστήριο, νέο επιχειρηματία που ήταν ευχάριστος άνθρωπος.

Είναι η δεύτερη τραγωδία για την οικογένειά του, καθώς είχαν χάσει σε νεαρή ηλικία την κόρη τους που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί στο παρελθόν από φωτοβολίδα στα πόδια. Το τελευταίο διάστημα ο 33χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτείαναφέρει το neakriti.gr.

«Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο, δεν έχουν παντρευτεί καταλαβαίνετε το δράμα», δήλωσε οικογενειακός του φίλος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος για ασέλγεια στην 16χρονη ανιψιά του – Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν και η 12χρονη κόρη του

Φρίκη στη Ρόδο: Δεκάδες νεκρά ελάφια στο Δημοτικό Ελαφοκομείο (σκληρές εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα μετά το δημοσίευμα για «πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32