search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Θρήνος στο Λασίθι για τον 33χρονο Μανώλη – «Είχε σκάσει η φωτοβολίδα στην κοιλιά του, ήταν ανοιχτή πληγή μεγάλη» (video)

19.03.2024 09:23
kriti_fotovolida_manolis

Μία ναυτική φωτοβολίδα που φέρεται να είχε λήξει, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου Μανώλη από τον Άγιο Νικόλαο, το βράδυ της Κυριακής των Αποκριών.

Στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας είναι τα ακριβή αίτια για το περιστατικό που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του 33χρονου και συγκλόνισε την Κρήτη.

Δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα προσήχθησαν από τις αρχές, αργότερα όμως αφέθηκαν ελεύθερα.

«Μετά την καρναβαλική παρέλαση, διασκεδάζαμε στα μαγαζιά εστίασης και κάποια στιγμή ακούσαμε έντονο κρότο», λέει στο Mega ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Λασιθίου και αυτόπτης μάρτυρας, Μιχάλης Πλακογιαννάκης.

«Είχε τις αισθήσεις του το παιδί όταν πήγα»

«Μετά από ένα λεπτό, μας ενημέρωσαν ότι κάποιος τραυματίστηκε. Λόγω της ιδιότητάς μου πήγα να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Ήταν μια γιατρός εκεί, έδινε ήδη τις πρώτες βοήθειες. Είχε τις αισθήσεις του το παιδί όταν πήγα. Μέχρι που έφυγε από εμάς, είχε τις αισθήσεις του. Στα 7 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, μέσα στο νοσοκομείο προφανώς δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή».

Όπως λέει ο ίδιος: «Είχε σκάσει η φωτοβολίδα στην κοιλιά του, ήταν ανοιχτή πληγή μεγάλη. Εγώ δεν είδα τίποτα, την στιγμή που πήγα είχε σβήσει η φωτοβολίδα».

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνει: «Είναι τραγικό εορταστικές ημέρες να τις αμαυρώνουν τέτοια πράγματα. Είναι τραγικό για ποιον λόγο χάνονται ζωές. Αυτές οι φωτοβολίδες είναι πολύ επικίνδυνες. Είχαμε το περιστατικό με τον αστυνομικό (σ.σ. στου Ρέντη)».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη: «Κάποιες από αυτές που είχαν, ήταν ληγμένες. Δεν είναι αστείο αυτό. Χρειάζεται ειδική άδεια για να κάνεις χρήση για οποιονδήποτε λόγο, τέτοιων φωτοβολίδων. Τις πουλάνε παντού, το ζήτημα είναι πώς την χρησιμοποιείς».

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης ήταν ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Οι γνωστοί του μιλούν για έναν δραστήριο, νέο επιχειρηματία που ήταν ευχάριστος άνθρωπος.

Είναι η δεύτερη τραγωδία για την οικογένειά του, καθώς είχαν χάσει σε νεαρή ηλικία την κόρη τους που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί στο παρελθόν από φωτοβολίδα στα πόδια. Το τελευταίο διάστημα ο 33χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτείαναφέρει το neakriti.gr.

«Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο, δεν έχουν παντρευτεί καταλαβαίνετε το δράμα», δήλωσε οικογενειακός του φίλος.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου

Ροδόπη: Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του

Ασπρόπυργος: Νεκρός εντοπίστηκε 40χρονος άνδρας μετά από καβγά – Φέρει βαριές κακώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:46