search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα

18.03.2024 20:06
kriti_xeirobombida

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης μετά τον θάνατο του 33χρονου στο καρναβάλι της περιοχής από ναυτική φωτοβολίδα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/3) σε πεζόδρομο της πόλης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του 33χρονου.

Σύμφωνα με το creta24, ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε μαζί με την σύντροφό του και δύο φίλους του. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, οι οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η παρέα των νεαρών είχε πυροδοτήσει περίπου 20 φωτοβολίδες πριν γίνει το μοιραίο. Αστυνομικοί μάλιστα περισυνέλλεξαν από τον χώρο 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες.

Ο 33χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα και παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε και παλαιότερα ατύχημα με κροτίδα, από το οποίο μάλιστα είχε χάσει μέρος των άκρων του.

Διαβάστε επίσης:

TikToker Tzane: Τι είπαν οι YouTubers που ήταν μαζί του – «Τον έβλεπα να πέφτει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα»

Μαρία Καρυστιανού: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξανά, μαζί με 1,3 εκατ. υπογραφές – Δείτε ζωντανά

Κίνηση στους δρόμους: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (Live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:34