search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Τηλεθέαση… 5-0 είχε την Πέμπτη

22.03.2024 16:47
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Η μπαλίτσα που έπαιξε χθες βράδυ η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην αντίστοιχη του Καζακστάν και το θέαμα που προσέφερε, μάζεψε κόσμο στη συχνότητα του Alpha και η ζωντανή μετάδοση του ματς ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Ως και η «Γη της ελιάς» «υποκλίθηκε» στην γαλανόλευκη ομάδα και παρότι είχε τηλεθέαση πολύ κοντά στο 10% αρκέστηκε με την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στο επόμενο σκαλοπάτι- το τρίτο- ήταν χθες και για μια ακόμη φορά η εκπομπή «Οι Boomers», όμως με διαφορά δυναμικότητας από τη σειρά του Mega. Κάτι ανάλογο παρατηρήθηκε και σε σχέση με το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», το οποίο αν και ήταν το τέταρτο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας, είχε διαφορά δυναμικότητας από την εκπομπή του ΑΝΤ1 που βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι της κλίμακας Nielsen.

Τηλεθέαση κάτω του 6% είχε και χθες το «Survivor», όμως τα χαρακτηριστικά και η ένταση του υπόλοιπου ανταγωνισμού συνετέλεσαν ώστε να κρατηθεί στην δεκάδα με τα «καλύτερα» της ημέρας. Το ριάλιτι του Σκάι  βελτίωσε τη θέση κατάταξης του κατά τρείς θέσεις σε σχέση με την ακριβώς προηγούμενη ημέρα, αν και με τηλεθέση λιγότερη κατά 0,1% σε σχέση με  αυτήν της Τετάρτης.

Το «Masterchef», που είναι «απέναντι» από το «Survivor», ήταν όγδοο, πίσω από τα δελτία του Mega, πρόσθεσε όμως στο μέσο όρο του Star καθώς στους 493.000 που είδαν το κεντρικό δελτίο του καναλιού το μαγειρικό ριάλιτι έφερε 40.000 τηλεθεατές επιπλέον.

Χαρακτηριστικά θερινής τηλεθέασης είχε και το τηλεπαιχνίδι «5χ5» το οποίο συμπλήρωσε την δεκάδα του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Μπάλα με άρωμα από Μουντιάλ το Σαββατόβραδο

Τηλεόραση: Η κυβέρνηση «σκοτώνει» τις ελληνικές σειρές για χάρη των ριάλιτι και των τάλεντ σόου

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τόμας Σέλμπι στην ταινία Peaky Blinders

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49