search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Ανδρέας Γεωργίου: Τι είπε για τον ρόλο του στο Famagusta και το «απωθημένο» του Κούλη Νικολάου

25.03.2024 18:35
georgiou nikolaou – new

Στο νέο podcast του Mega για τη σειρά Famagusta μίλησαν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου.

Εκεί, ο Ανδρέας Γεωργίου εξήγησε ότι επέλεξαν τον λατινικό τίτλο της Αμμοχώστου με σκοπό να αποτανθούν σε ένα κοινό πέρα από το ελληνικό, το διεθνές.

Επίσης, οι δύο συνεργάτες αναφέρθηκαν στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η σειρά ειδικά από τους Κύπριους.

Ανδρέας: Επειδή νιώθω ότι είμαστε μόνοι μας και κάνουμε ένα είδος ψυχοθεραπείας, να πω και για άλλο ένα σχόλιο, ότι δεν έπρεπε να παίξω στη σειρά. Το Twitter, δεν με αγαπάει πολύ το Twitter. Μήπως δεν έπρεπε να παίξω;

Κούλης: Και όλοι αυτοί που λένε στο Twitter μην πεθάνει ο Αντρέας; Όχι μόνο έπρεπε να παίξεις, επιβαλλόταν να παίξεις γιατί έχεις χρόνια να παίξεις.

Αντρέας: Ο μόνος λόγος που ήθελα ήταν για να είμαι μέρος αυτής της παραγωγής. Ήθελα κι εσύ, αλλά ήταν παράλληλα η Γη της ελιάς. Είχα πει ότι θέλω να περάσω στο επόμενο age group και να είμαι πατέρας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι ο Κούλης Νικολάου έχει απωθημένο να παίξει τον Μακάριο, όχι απαραίτητα στη Famagusta, με εκείνον, όμως, να δηλώνει ότι είναι θείο δώρο η έλευση Βαλτινού για τον ρόλο.

«Για πρώτη φορά μας άνοιξαν το διαμέρισμα του Μακαρίου. Βγάλαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το γραφείο του να κάνουμε την σκηνή του πραξικοπήματος» είπε ο Κούλης Νικολάου.

«Έβαλα στοίχημα με όλο το συνεργείο ότι δεν θα καταφέρεις να κάνουμε εκεί το γύρισμα» είπε ο Αντρέας.

«Μπαίνω στο Προεδρικό και βλέπω να κάθεται ο Γρηγόρης Βαλτινός ντυμένος Μακάριος και νόμιζα ότι ζαλίζομαι και βλέπω τον Μακάριο» συμπλήρωσε.

«Τα τσαντίρια που στήσαμε είναι αυτά που είχαν στηθεί τότε και τα έχουμε πάρει από το κράτος» αποκάλυψε ο Κούλης Νικολάου για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο Αντρέας διηγήθηκε πώς μία βοηθητική ηθοποιός νόμιζε ότι ήρθαν οι Τούρκοι, παρασυρμένη από το συναίσθημα του γυρίσματος της πρώτης σκηνής της σειράς, καθώς είχε ζήσει τα γεγονότα η ίδια. «Έκανε 10 λεπτά να συνέλθει».

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκινά στις 7 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα γίνει με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μετά την σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη» (video)

Ελένη Ράντου: Ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της παράστασης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:29