ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός λεωφορείου για απόπειρα βιασμού

26.03.2024 15:26

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος κατηγορείται ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου αποπειράθηκε να βιάσει μία 53χρονη γυναίκα στα Άνω Λιόσια.

Το περιστατικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος οδηγός μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στην οδό Ρόδων, δεν άνοιγε τις πόρτες και αποπειράθηκε να βιάσει την 53χρονη, μέσα στο όχημα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα.

Εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να βγει από το λεωφορείο.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και συνελήφθη ο 52χρονος.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Αρκετές παραλίες του νησιού γέμισαν με τροπικές μέδουσες που φτάνουν το ένα μέτρο – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος – Αν πάω φυλακή θα είναι για τα φορολογικά» (videos)

Κυψέλη: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την επίθεση σε σχολείο – Νοσηλεύονται με τραύματα σε κρανίο, κορμό και κοιλιακή χώρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:59
Exit mobile version