search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ σε πρίγκιπα Χάρι: Πρέπει να τα ξαναβρεις με τον αδελφό σου

28.03.2024 20:57
harry megkan- william kate – new

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να προέτρεψε τον πρίγκιπα Χάρι να επανασυνδεθεί με τον αδελφό του, μετά τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την βασιλική οικογένεια. Έτσι, ο καρκίνος που χτύπησε τόσο τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον Ιndependent ήταν ο λόγος πίσω από την πρότασή της.

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn είπε ότι ο δούκας του Sussex εξακολουθεί να έχει «αόριστες ελπίδες» ότι θα τον συγχωρέσει η οικογένειά του και θα του προταθεί ένας «μικρός ρόλος», τέσσερα χρόνια μετά το Megxit.

Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται εν μέσω ανησυχιών για την υγεία μελών της βασιλικής οικογένειας που έχουν αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό βίντεο την περασμένη Παρασκευή αποκαλύπτοντας ότι έχει ξεκινήσει έναν κύκλο προληπτικής χημειοθεραπείας καθώς έχει καρκίνο.

Ηχογραφημένο το μήνυμα του Καρόλου για το Πάσχα

Ο Βασιλιάς από την άλλη, έχει επίσης διαγνωστεί με καρκίνο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντα καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. Μεγάλο μέρος των καθηκόντων του ανέλαβε η Καμίλα, η οποία σήμερα πήγε – στη θέση του – στην ετήσια λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Worcester.

Το προσωπικό μήνυμά του Καρόλου για το Πάσχα ήταν ηχογραφημένο. Ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του μονάρχη από τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωστοποίησε τη διάγνωση με καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου

Το Παλάτι δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει νέος γύρος εικασιών. Ο δημοσιογράφος Marc Roche, που έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και αναφέρθηκε στη μορφή του καρκίνου, από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας – Υπέστη έμφραγμα

Τζέιμς Μποντ: Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον πήρε «έγκριση» από τους δύο… χειρότερους 007 όλων των εποχών

Νικ Κέιβ: Έχω αισθήματα ενοχών για τους θανάτους των δύο γιων μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15