search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Τζέιμς Μποντ: Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον πήρε «έγκριση» από τους δύο… χειρότερους 007 όλων των εποχών

28.03.2024 16:59
007-1

Ο ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ αντέδρασε στις φήμες ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα είναι ο επόμενος 007.

Ο Πιρς Μπρόσναν υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα σε ταινίες από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000, πρωταγωνιστώντας στα φιλμ «GoldenEye», «The World is Not Enough», «Die Another Day» και «Tomorrow Never Dies».

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του Τέιλορ – Τζόνσον στο οικογενειακό δράμα του 2009 «The Greatest» διατύπωσε τη δική του άποψη κατά τη διάρκεια συμμετοχής στο The Ray D’Arcy Show, στο RTE Radio.

«Ήταν ο καλύτερος στο “The Greatest”. Λοιπόν, ναι, διάβασα τα νέα για το ενδεχόμενο να είναι ο Μποντ. Νομίζω ότι τις ικανότητες και το ταλέντο και το χάρισμα για να υπδυθεί τον Μποντ, πάρα πολύ».

Ο Μπρόσναν συμφώνησε με άλλους πρωταγωνιστές ταινιών Τζέιμς Μποντ, τον Τζόναθαν Πράις (που ενσάρκωσε τον κακό Έλιοτ Κάρβερ στο Tomorrow Never Dies) και τον Τζορτζ Λάζενμπι (που εμφανίστηκε στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα στο On Her Majesty’s Secret Service) οι οποίοι έδωσαν τις ευλογίες τους στον Τέιλορ – Τζόνσον.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι Μπρόσναν και ειδικά ο Λάζενμπι θεωρούνται οι δύο χειρότεροι που έχουν υποδυθεί τον πράκτορα της MI6. Καλύτερος Τζέιμς Μποντ ψηφίζεται πάντα σε όλες τις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά ο Σον Κόνερι, ενώ στη δεύτερη θέση «κονταροχτυπιούνται» Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον και Ντάνιελ Κρεγκ με 34.7%. Ειδικά ο Τζορτζ Λάζενμπι είναι μόνιμα τελευταίος και καταϊδρωμένος, όχι γιατί έπαιξε σε μόλις μία ταινία, αλλά γιατί… κατέστρεψε με τον ρόλο του μια τόσο πολλά υποσχόμενη ταινία. Άλλωστε στη συνέχεια έφυγε κακήν κακώς και επιστρατεύθηκε για μία ακόμη φορά ο Σον Κόνερι για τα «διαμάντια», μέχρι να τελειώσει τους «αντίζηλους» ο Ρότζερ Μουρ.

Διαβάστε επίσης:

Κάρολος: Ουδέν σχόλιο για την υγεία του και την Κέιτ Μίντλετον στο μήνυμά του για το Πάσχα – Ηχογραφήθηκε πριν δύο εβδομάδες

Βαλτιμόρη: «Όλη η γέφυρα μόλις κατέρρευσε» – Το ηχητικό ντοκουμέντο του δυστυχήματος – Επιχείρηση απομάκρυνσης συντριμμιών

Μουρατίδης κατά Παπακαλιάτη: «Κλέβεις ιδέες, σκηνές, διαλόγους… Τώρα κλέβεις και φωτογραφίες;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09