search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Μουρατίδης κατά Παπακαλιάτη: «Κλέβεις ιδέες, σκηνές, διαλόγους… Τώρα κλέβεις και φωτογραφίες;»

28.03.2024 14:35
moyratidis-papakaliatis-new

«Επίθεση» κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, κατηγορώντας τον ευθέως ότι εμπνέεται επαγγελματικά, «κλέβοντας» ιδέες, ακόμα ολόκληρες δουλειές άλλων.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σειρά «Maestro», που επιστρέφει στο MEGA και το Netflix στις 16 Μαΐου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός κατακρίνει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ότι αφού πρώτα έκλεψε το όνομα από την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ και μετέπειτα ιδέες, σκηνές αλλά και διαλόγους, τώρα αντιγράφει και τις promo φωτογραφίες της ταινίας.

«Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro. Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια» έγραψε συγκεκριμένα, ενώ δημοσίευσε δύο εικόνες για να αιτιολογήσει την άποψή του.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου για Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω ούτε να τον συναντήσω» (Video)

Λιάγκας για Σεφερλή: «Αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια ήταν τέρατα» (Video)

Μάρτιν Σκορσέζε: Αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και παραγωγού σε θρησκευτικό ντοκιμαντέρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:49