search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:01
MENU CLOSE

«Maestro»: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς σε Mega και Netflix ταυτόχρονα

26.03.2024 11:51
μαεστρο νες

Πρεμιέρα στο Mega στις 16 Μαΐου και παγκοσμίως στο Netflix θα κάνει ο νέος κύκλος της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η οποία κατάφερε να έχει διεθνή διανομή και προβολή και να φιγουράρει στο Top 10 ξένων σειρών της ιντερνετικής πλατφόρμας ροής σε 18 χώρες με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων της.

Τα καταγάλανα νερά των Παξών κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, τεσσάρων επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη, Κώστας Μπερικόπουλος (στον ρόλο του Δημοσθένη ).

Διαβάστε επίσης

Καταγγέλλει την ΕΡΤ η Έλενα Ακρίτα: Την «έκοψε» από τις παρελάσεις

Σπύρος Χαριτάτος: Βουλευτές της ΝΔ ρωτούν πριν βγουν στην εκπομπή αν θα είναι καλεσμένος και κάποιος συγγενής των θυμάτων των Τεμπών (Video)

«Πρώτο Θέμα» για Τέμπη: Εμείς κάναμε όπως πάντα τη δημοσιογραφική δουλειά μας – Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59