search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Σπύρος Χαριτάτος: Βουλευτές της ΝΔ ρωτούν πριν βγουν στην εκπομπή αν θα είναι καλεσμένος και κάποιος συγγενής των θυμάτων των Τεμπών (Video)

24.03.2024 19:51
tebi_open_xaritatos_revi

Σε μια αδιανόητη «καταγγελία» προχώρησαν οι συντελεστές της εκπομπής «Τώρα Μαζί» του OPEN, το πρωί του Σαββάτου.

Αποκάλυψαν στην εκπομπή τους πως βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ρωτούν πριν βγουν στην εκπομπή αν θα είναι καλεσμένος και κάποιος συγγενής των θυμάτων των Τεμπών, με κάποιους να ακυρώνουν, μάλιστα, και την εμφάνισή τους.

«Θέλω να πω κάτι δημόσια και παρουσία των συγγενών. Κύριε Καραγκούνη όταν σας καλέσαμε να βγείτε στην εκπομπή δεν μας ρωτήσατε “αν θα έχετε συγγενείς θυμάτων;”», ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ το γεγονός ότι όταν καλούμε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μας κάνουν αυτή την ερώτηση. Το θεωρώ πολιτικά ασταθές και αισθάνομαι ανασφάλεια για αυτά τα πρόσωπα που λένε ότι εγώ για να έρθω στο πάνελ δεν θέλω να έχω αντιμέτωπο απέναντί μου συγγενή των Τεμπών. Δεν θα πω ποια πρόσωπα είναι αυτά», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ η Ευλαμπία Ρέβη πρόσθεσε πως έχει συμβεί κάποιοι να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Alter Ego Media: «Η κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει ότι το έγκλημα των Τεμπών άφησε βαθιά πληγή στην κοινωνία»

«Πρώτο Θέμα» για Τέμπη: Εμείς κάναμε όπως πάντα τη δημοσιογραφική δουλειά μας – Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη

Πανόπουλος σε Γερμανού μετά το «καρφί» της Μπακοδήμου: «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μόνο από την πλευρά που είσαι εσύ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15