search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Λιάγκας για Σεφερλή: «Αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια ήταν τέρατα» (Video)

28.03.2024 13:38
seferlis-liagkas-new

Στην κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

Αφορμή για την κόντρα αυτή στάθηκε ένα σκετς με το οποίο ο ηθοποιός σατιρίζει τον τραγουδιστή, ενώ κάνει αναφορά και στο παιδί του.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο παρουσιαστής τόνισε ότι διανύοντας, πια, την εποχή της πολιτικής ορθότητας ο καθένας θα πρέπει να εκφράζεται πιο σωστά απ’ ότι κάποια χρόνια πριν, ενώ η σάτιρα θα πρέπει -αν είναι προσβλητική- να εξαιρεί ηλικιωμένους και παιδιά.

Αναφερόμενος δε, στη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι ο ηθοποιός έχει «λειάνει τον λόγο του» σε σχέση με το παρελθόν που -όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει- «έκανε τέρατα».

«Επειδή έχουμε μπει στην περίοδο της πολιτικής ορθότητας και όλοι έχουμε διορθώσει τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να έχει όρια και η σάτιρα ακόμα, όταν είναι προσβλητική για ανθρώπους και ότι πρέπει να αφήνουμε απέξω τους πολύ μεγάλους ανθρώπους και τα παιδιά. Οφείλει η σάτιρα να σέβεται τα νέα παιδιά και να μην τα μπλέκει. Ακόμα και ένα παιδί και ένας πατέρας να αισθανθεί άσχημα για το παιδί του, είναι κακό» είπε και πρόσθεσε:

«Έχει βελτιωθεί εν πολλοίς η σάτιρα του Σεφερλή; Εγώ δεν τον έχω δει ποτέ, όμως καμιά φορά το μάτι μου πέφτει όταν τα δείχνουν στην τηλεόραση. Σε σχέση με αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια που ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει πάρα πολύ τον λόγο του».

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν Σκορσέζε: Αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και παραγωγού σε θρησκευτικό ντοκιμαντέρ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση για 14 χρόνια (Videos)

«Ξαναχτυπά» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04