search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Άγριο γιουχάρισμα στην πρωταγωνίστρια της ταινίας Back To Black: «Άθλιο, έτσι τραγουδούσε η Amy Winehouse;» 

29.03.2024 20:42
TAINIA_AMY_WINEHOUSE

Οι περισσότεροι φανς της αδικοχαμένης Winehouse είναι έξαλλοι με την Marisa Abela η οποία κλήθηκε να υποδυθεί την Amy Winehouse στην βιογραφική ταινία «Back To Black». Πολλοί ζητούν να γίνουν ακόμα και μηνύσεις στους παραγωγούς της ταινίας ενώ κάποιοι προτείνουν να γίνει και… καμπάνια (cancel) για να μην βγει ποτέ η ταινία στο… σινεμά.

Κράζουν δίχως έλεος πρωταγωνίστρια και παραγωγούς

Την οργή των θαυμαστών της Amy Winehouse προκάλεσε ένα απόσπασμα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για την ζωή της πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια – φαινόμενο, που δόθηκε στην δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον Απρίλιο.

Στο απόσπασμα του φιλμ «Back to Black», η πρωταγωνίστρια Marisa Abela (άγνωστη στο ευρύ κοινό μέχρι τώρα) υποδύεται την Amy Winehouse (Έιμι Γουάινχαουζ) στην αρχή της καριέρας της, ενώ τραγουδάει στο κλαμπ του Λονδίνου Ronnie Scott Jazz Bar.

Το απόσπασμα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για την ζωή της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας – φαινόμενο, που δόθηκε στην δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον Απρίλιο… και φαίνεται δεν άρεσε στο ευρύ κοινό.

Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν στα social media ακόμα και ότι πρέπει να γίνουν μηνύσεις εναντίον των δημιουργών της ταινίας».

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες υπερασπίστηκαν την Αbella, λέγοντάς ότι οποιοσδήποτε καλλιτέχνης και αν προσπαθήσει να αντιγράψει έναν άλλον, ειδικά κάποιον με φωνητικά ταλέντα τόσο μοναδικά όσο η Winehouse δεν θα μπορέσει ποτέ να το κάνει με τον ίδιο… τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Μπιγιονσέ: Διασκεύασε το θρυλικό «Jolene» της Dolly Parton – Η αλλαγή στους στίχους

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, περιπέτεια και «Η Χίμαιρα»

«Kinds of Kindness»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09