search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Μπιγιονσέ: Διασκεύασε το θρυλικό «Jolene» της Dolly Parton – Η αλλαγή στους στίχους

29.03.2024 20:28
beyonce-new

Η Μπιγιονσέ διασκεύασε το θρυλικό κομμάτι της Ντόλυ Πάρτον, «Jolene», όπως είχε αναφέρει σαν ανεπιβεβαίωτη πληροφορία πριν από λίγο καιρό η σταρ της κάντρι.

Μάλιστα, η Ντόλυ Πάρτον, κάνει και η ίδια guest στο τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στον πολυαναμένομενο κάντρι δίσκο «Cowboy Carter».

Σε sample που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η Parton ως καρτούν σε ένα μικρό ιντερλούδιο, πριν το κομμάτι: «Έι γλυκιά B, είμαι η Dolly P. Ξέρεις αυτή την κοπελιά με τα καλά μαλλιά για την οποία τραγουδάς;».

«Μου θυμίζει κάποια που ήξερα από παλιά, μόνο που αυτή είχε τούφες καστανόξανθων μαλλιών, ευλογημένη να είναι η καρδιά της. Μπορεί τα μαλλιά τους να είχαν διαφορετικό χρώμα, αλλά πονούσε το ίδιο» λέει η Πάρτον.

Η Beyonce «πείραξε» και τους στίχους του τραγουδιού, αλλά το νόημα – όπως το original κομμάτι – είναι το ίδιο. Η τραγουδίστρια απευθύνεται σε μία γυναίκα, την Jolene, που θέλει να «κλέψει» τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιες και άγνωστες φωτογραφίες των Rolling Stones εκτίθενται στο Σεντ Λέοναρντς

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα χυδαία σχόλια κατά της Ιωάννας Τούνη που δέχεται στα social media (Videos)

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει τη μικρή της κόρη για τα γενέθλιά της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59