search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πρώτες δηλώσεις μετά το έμφραγμα – «Αν είχα καθυστερήσει 5 λεπτά, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική» (Video)

29.03.2024 11:47
chatzipanagiotis–new

Στο σπίτι του σε στάδιο ανάρρωσης βρίσκεται, πλέον, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη λίγες μέρες πριν.

Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ηθοποιός περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ενώ συμβούλεψε το κοινό να μην αψηφά ποτέ τέτοιου είδους πόνους.

Τη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία μιλούσε με τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπως ανέφερε ο ηθοποιός – επισημαίνοντας ότι ήταν εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ξεσπώντας σε κλάματα, καθώς είναι γνωστή η σχέση που έχει με τον ηθοποιό τον οποίο έχει αποκαλέσει, μάλιστα, πατέρα της.

«Είχα έναν άγγελο μαζί μου»

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την ευκαιρία να πω μια καλημέρα σε όλους τους αγαπημένους φίλους που τόσο νοιάστηκαν για μένα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν πραγματικά ένα κύμα μεγάλης αγάπης και στήριξης. Σχεδόν ιαματικό ήταν αυτό κύμα για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο και η Δανάη το ξέρει και εσείς το ξέρετε, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης ας πούμε σε μια μικρή καραντίνα και μια προφύλαξη που δεν πρέπει να κουράζομαι δεν πρέπει να μιλάω. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για μένα να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου γι’ αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου» είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μετά από ένα τόσο κουραστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, έχεις καινούργια ματιά για τα πράγματα. Χαίρομαι που σε ακούω πολύ σας ευχαριστώ πολύ» τόνισε.

«Υπήρχαν κάποια δείγματα»

Στη συνέχεια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέφερε ότι υπήρχαν κάποια μικρά σημάδια στα οποία θα έπρεπε ίσως να δώσει μεγαλύτερη σημασία, ενώ υπογράμμισε ότι υπήρχε και μια κληρονομικότητα.

«Υπήρχαν κάποια δείγματα τα οποία δεν μπορώ να πω ότι δεν έδωσα σημασία αλλά δεν έδωσα ενδεχομένως τόσο μεγάλη σημασία όσο θα έπρεπε θα άξιζε. Ωστόσο, υπήρχε και μια κληρονομικότητα. Ο παππούς μου, ο πατέρας του πατέρα μου πέθανε στην ίδια ηλικία με εμένα στον ύπνο του από ένα τέτοιο περιστατικό. Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά» τόνισε.

«Ήταν ένας πόνος στο στήθος κι ένα σφίξιμο»

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σημασία που η άμεση ανταπόκριση από το ΕΚΑΒ, καθώς η παραμικρή καθυστέρηση στην περίπτωσή του θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ διαφορετική εξέλιξη.

«Σημασία έχει ότι λειτούργησαν τα πράγματα πολύ γρήγορα στην περίπτωση μου δηλαδή με το πρώτο περιστατικό του πόνου ήμουν σε κοινή γραμμή με τη Βίκυ και την φίλη μας την Ελένη. Η Ελένη είπε αμέσως “πάρε το 166” ούτε 1 λεπτό δεν καθυστερήσαμε. Ήταν εντέλει πάρα πολύ βασικό για την εξέλιξη της κατάστασης. Ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που νιώθουμε συνήθως, όταν είμαστε κακοδιάθετοι. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, ένα σφίξιμο σα χταπόδι ας πούμε. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά σίγουρα ήταν διαφορετικό ναι. Ήταν ένας πόνος στο στήθος και ένα σφίξιμο.

Δεν ξέρω φοβάμαι πως μπορεί και έλεγα “κάτσε να δούμε μήπως περάσει” ενώ κανονικά πρέπει αμέσως όπως έγινε. Αμέσως πήρε η Βίκυ τηλέφωνο, το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα άμεσα γιατί ήτανε και αργά τη νύχτα. Πήγαμε στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα».

Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέται κανείς “α να δω αν περάσει” όχι. Από τη στιγμή που νιώθεις κάτι τέτοιο, αμέσως πρέπει να καλέσεις βοήθεια. Τα πέντε λεπτά μπορεί να είναι πολύ βασικά».

Διαβάστε επίσης:

Άνιστον – Μπούλοκ: Παπαράτσι τις «τσάκωσε» έξω από τον πλαστικό χειρουργό (Video)

Μαρίνα Σάττι: Τραγουδά live και αποστομώνει όσους απόρησαν πώς θα ερμηνεύσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Γιάννης Πλούταρχος: Τι απαντά για την «παρεξήγηση» με τον Αρναούτογλου – «Σας κοροϊδεύει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:00