search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Γιάννης Πλούταρχος: Τι απαντά για την «παρεξήγηση» με τον Αρναούτογλου – «Σας κοροϊδεύει» (Video)

29.03.2024 09:24
arnaoytogloy-ploytarhos-new

Τη δική του απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος έπειτα από τις χθεσινές δηλώσεις του παρουσιαστή στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι δεν επιθυμεί να καλέσει τον τραγουδιστή, καθώς παλαιότερα είχε αρνηθεί πρόσκλησή του. Παρ’ όλ’ αυτά, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του.

«Έχω τα θέματά μου μαζί του. Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου» είπε μεταξύ άλλων, με τον τόνο του να μην είναι πάντως ιδιαίτερα αυστηρός.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε ότι δεν έχει προσκληθεί ποτέ από τον παρουσιαστή, τονίζοντας ότι αν αυτό συμβεί δεν προτίθεται να αρνηθεί να πάει στην εκπομπή του.

Υποστήριξε δε, ότι ο παρουσιαστής «τρολάρει» και ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης, παιδιά, είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει, θα πάω. Άντε ρε Γρηγόρη… Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ τον Γρηγόρη τον έχω δει δυο φορές σε όλη μου τη ζωή. Θέλω να πάω καλεσμένος, αλλά δεν με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση με τον Γρηγόρη, σας κοροϊδεύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

«Είσαι το ταίρι μου»: Για ποια ηθοποιό είχε γραφτεί ο ρόλος που τελικά πήρε η Κατερίνα Λέχου

Sin Boy: Επίθεση με μπουνιές την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο – Υποψίες για «στημένο» σκηνικό(Video)

Iππότης θα χριστεί ο Κρίστοφερ Νόλαν – Τιμητικός τίτλος και στη σύζυγό του από τη βρετανική κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04