search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39
MENU CLOSE

«Είσαι το ταίρι μου»: Για ποια ηθοποιό είχε γραφτεί ο ρόλος που τελικά πήρε η Κατερίνα Λέχου

29.03.2024 08:54
katerina-lehoy-new

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε όταν πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει από το μόντελινγκ στην υποκριτική μίλησε η Βίκυ Κουλιανού, κάνοντας λόγο για bullying καθώς ήταν και η πρώτη που τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα.

«Επειδή ήμουν η πρώτη που το έκανα. Θυμάμαι τον Βασίλη Διαμαντόπουλο να μου λέει: “Είσαι πάρα πολύ καλή. Η αγαπημένη μου μαθήτρια. Αλλά γερό στομάχι έχεις;” Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Διαμαντόπουλο. Κάναμε πολλή παρέα. Έξω από τη σχολή παίζαμε σκάκι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Μου έλεγε: “Σ’ αυτή τη χώρα οι καλοί δυσκολεύονται”. Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Έχω κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Απλώς κάποιες θα μπορούσαν να έχουν μια πιο φαντασμαγορική συνέχεια» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ο πρωταγωνιστικός ρόλος που τελικά πήρε η Κατερίνα Λέχου, είχε γραφτεί για την ίδια, ωστόσο, τον αρνήθηκε.

«Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα “όχι”» τόνισε

Διαβάστε επίσης:

Sin Boy: Επίθεση με μπουνιές την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο – Υποψίες για «στημένο» σκηνικό(Video)

Iππότης θα χριστεί ο Κρίστοφερ Νόλαν – Τιμητικός τίτλος και στη σύζυγό του από τη βρετανική κυβέρνηση

Μέγκαν Μαρκλ σε πρίγκιπα Χάρι: Πρέπει να τα ξαναβρεις με τον αδελφό σου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39