search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Μπήκε στο χειρουργείο λόγω κήλης ο Νετανιάχου -Η Χαμάς σκληραίνει τη στάση της στις διαπραγματεύσεις

31.03.2024 21:45
benajmin-netanyahu

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα απέχει για λίγο από τα καθήκοντά του για ένα διάστημα, αφού χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, κατά την διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, διαγνώστηκε με κήλη και αποφασίστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

«Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, διαπιστώθηκε ότι ο πρωθυπουργός είχε κήλη. Σε συνεννόηση με τους γιατρούς του, αποφασίστηκε ότι μετά τη λήξη των εργασιών σήμερα (Κυριακή, 31 Μαρτίου), ο πρωθυπουργός Νετανιάχου θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, εν μέσω διαδηλώσεων εναντίον του.

Τονίζεται πως η επέμβαση θα γινόταν με ολική νάρκωση, με τον Νετανιάχου να υποχρεώνεται να απέχει από τα καθήκοντά του για λίγο. Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιαρίβ Λεβίν, που θα αναλάβει προσωρινά.

Νετανιάχου: «Η Χαμάς σκλήρυνε τη στάση της στις διαπραγματεύσεις»

Νωρίτερα, ο Νετανιάχου κατηγόρησε τη Χαμάς ότι «σκλήρυνε» τη στάση της στις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή εκεχειρία στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ενώ το Ισραήλ επέδειξε ευελιξία στις θέσεις του κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η Χαμάς τις σκλήρυνε», είπε ο Νετανιάχου σε συνέντευξη Τύπου. Νωρίτερα, η Χαμάς τόνισε δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για το αν θα στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα ή στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις. Ένας αξιωματούχος του παλαιστινιακού κινήματος είπε ότι οι θέσεις μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ εξακολουθούν να έχουν «μεγάλη απόκλιση» για να υπάρχει ελπίδα για «πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ο Νετανιάχου είπε ότι αναμένει σε μια πλήρη και γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση κήλης, την οποία εντόπισαν οι γιατροί του, ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του.

Διάβασε επίσης:

Εκλογές Τουρκία: Θρίαμβος Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη – Βαρύ πλήγμα για τον Ερντογάν, χάνει και Άγκυρα, Σμύρνη

Γάζα: Τέσσερις νεκροί, 17 τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε νοσοκομείο

Φινλανδία: Μυστήριο με έντονη οσμή που μοιάζει με θείο στο Ελσίνκι-Η μυρωδιά εντοπίστηκε και στην Αγία Πετρούπολη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:08