search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Πέθανε η Αναστασία Δαούση – Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

31.03.2024 11:03
SYRIZA

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή τη Αναστασίας Δαούση.

Ο θάνατος της γνωστής κτηνιάτρου από την Καλλονή της Λέσβου, Συντονίστριας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτριας Συντονίστριας Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Λέσβου.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

«Αποχαιρετούμε την ακούραστη αγωνίστρια Αναστασία, που από τα μαθητικά της χρόνια στο Χαϊδάρι εντάχθηκε στον συλλογικό αγώνα της Αριστεράς (μέσα από τις τάξεις τότε της ΚΝΕ) για μια κοινωνία διαφορετική. Και που το 2019 συστρατεύθηκε και επίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κόμμα που τίμησε με τη δράση της σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Το Κόμμα μας αναγνώρισε τοπικά και κεντρικά την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινή μας υπόθεση, αναδεικνύοντάς την αρχικά σε Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Ν.Ε. Λέσβου και αργότερα σε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

»Αποχαιρετούμε την ακούραστη επιστήμονα, κτηνίατρο Αναστασία, που με τη δουλειά της έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης από τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου.

Αποχαιρετούμε την Αναστασία μας, την πολύτιμη συντρόφισσά μας με τη μεγάλη καρδιά, το αστείρευτο χιούμορ και το ανοιχτό σπίτι για όλους. Την Αναστασία που χαιρόσουν να έχεις φίλη σου και να συμπορεύεσαι μαζί της στον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η απουσία της είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο πλήγμα για μας και για το νησί μας. Θα τη θυμόμαστε πάντα με μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στην Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον τόπο που αγάπησε.

Στον σύζυγό της, Λευτέρη και τις κόρες της, Στέλλα και Καρολίνα, εκφράζουμε με συγκίνηση τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει.

Η Αναστασία Δαούση μπήκε στις αρχές του μήνα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ήταν ιδιαίτερα ενεργή με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Δεν πανηγυρίζουμε για την αποτυχία τους να ρίξουν την κυβέρνηση – Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη»

Η μεθοδευμένη επιδίωξη αποδυνάμωσης των θεσμών ναρκοθετεί τη δημοκρατική λειτουργία

Στέλιος Κούλογλου: Κατεβαίνει με τη Νέα Αριστερά στις Ευρωεκλογές

    google_news_icon

    Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

    ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:16