search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Πηνελόπη Πιτσούλη για Χρυσούλα Διαβάτη: «Είπα δεν θα ξαναπαίξω μαζί της, δεν την εμπιστεύομαι» (Video)

01.04.2024 12:18
pitsoyli-diavati-new

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μη συνεργαστεί ξανά με τη Χρυσούλα Διαβάτη αποκάλυψε η Πηνελόπη Πιτσούλη, αναφερόμενη σε κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», έκανε λόγο για «κουτσομπολιό» εκ μέρους της συναδέλφου της, κάτι που -όπως υποστήριξε- δεν εκφράζει την ίδια.

Τόνισε δε, ότι ανεξάρτητα με την απόφασή της να μην ξανασυνεργαστεί μαζί της, τη θεωρεί σπουδαία ηθοποιό, την οποία όταν συναντά, χαιρετά εγκάρδια.

«Η Χρυσούλα, με έφερνε πολλές φορές με το αυτοκίνητο και μου έλεγε διάφορα. Για τον Αλέξανδρο, για τον κείνο για το άλλο.., Μιλάγαμε και εγώ άκουγα. Εγώ ουδεμία σχέση με το κουτσομπολιό. Έλεγε “ο Σαράντος τα έχει με την τάδε” “ποιος σου το ‘πε..” Και μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Ρήγας. Σκεφτόμουν και έλεγα αυτό το έλεγα χθες με τη Χρυσούλα. Τι του τα λέει “Και είναι κάποιες έξυπνες που τα μαθαίνουν όλα” είχε πει ο Ρήγας. Λέω “το λέει για τη Χρυσούλα, δεν το λέει για εμένα”. Δεν είμαι χαζή, άρχισε να μου μειώνεται ο ρόλος αισθητά. Λέω “γιατί τώρα αυτό; Αυτός ήρθε στο σπίτι μου για να με κλείσει”. Και αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα με τον Αλέξανδρο ήταν συνέχεια πίτσι πίτσι και λέω “λες να λέει στον Αλέξανδρο ότι αυτά που λέει αυτή τα λέω εγώ; Και μου θύμωσε αυτός; Δεν ζήτησα ποτέ τον λόγο από τη Χρυσούλα, δεν τα μπορώ εγώ αυτά. Είπα απλά ότι δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δεν την εμπιστεύομαι» είπε και πρόσθεσε:

«Αλλά και τη θαυμάζω σαν ηθοποιό γιατί είναι σπουδαία ηθοποιός, δεν χωράει συζήτηση σε αυτό. Και το έχω ξεχάσει πια παρά μόνο το θυμάμαι στους Στάβλους το συμβάν, Γιατί όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τη Χρυσούλα».

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη σε Πατούλη για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της: «Μιλάμε για απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου»

Λασκαράκη για διαζύγιο: «Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο» (Video)

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου – Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:27