search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:25
MENU CLOSE

Λασκαράκη για διαζύγιο: «Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο» (Video)

01.04.2024 08:43
laskaraki-new

Για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε η Βάσω Λασκαράκη αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους κατάφεραν να το διαχειριστούν, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για την κόρη τους.

 «Προφανώς κι είναι δύσκολο, όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και κάτι μπορεί να ακουστεί. Καλώς ή κακώς, θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει» είπε και πρόσθεσε:

«Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί. Πάνω απ’ όλα η Εύα. Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο».

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στο άγχος που είχε αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο που τα media θα επικοινωνούσαν το λεπτό αυτό ζήτημα.

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά κι αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου – Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος»

Μόρτζος: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη από τον Γιώργο Λαμπάτο, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι»

Έντονες αντιδράσεις για τη συνέντευξη του Μαρίνου: «Δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06