search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Κηφισιά: Η ανακοίνωση – μήνυμα στον Μπέο – «Ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία του Βόλου στη… Λάρισα – Δεν θα ρίξουμε λευκή πετσέτα»

02.04.2024 16:44
BOLOS_KHFISIA
Eurokinissi

Μια ανακοίνωση γεμάτη αιχμές για τον την ομάδα του Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο εξέδωσε η ομάδα της Κηφισιάς όπου και αναφέρεται με νόημα στα όσα έγιναν πριν τον αγώνα με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα αναφέρεται χαρακτηριστικά στον τρόπο αντιμετώπισης που είχε στον Βόλο, πριν τον αγώνα με την τοπική ομάδα, να αναφέρει ότι χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Λάρισα για να βρει ξενοδοχείο, ενώ τονίζει ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να παραμείνει στην Super League.

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας.

Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε απ όλες τις πλευρές.

Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας», αναφέρει η ΠΑΕ Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στην Γερμανία με το Νο44 στη φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου -Παραπέμπει στα SS, την απέσυρε η χορηγός εταιρεία

Εξιτήριο για 8 μαθητές του ΕΠΑΛ Άμφισσας όπου εκδηλώθηκε φωτιά

Τέμπη-Σύμβαση 717: «Ουδείς έχει καταβάλει την εγγύηση που επιβλήθηκε» δηλώνει συνήγορος κατηγορουμένης – Αγωγή στον Βελόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:10