search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:23
MENU CLOSE

Εξιτήριο για 8 μαθητές του ΕΠΑΛ Άμφισσας όπου εκδηλώθηκε φωτιά

02.04.2024 16:38
epal-amfissas

Βγήκαν από το νοσοκομείο οι 8 από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Άμφισσας μετά την πυρκαγιά στον χώρο του σχολείου, ενώ μία καθηγήτρια και ένας μαθητής παρέμειναν για προληπτικούς λόγους.

Συνολικά εννέα μαθητές και μία καθηγήτρια είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον ημιώροφο του ΕΠΑΛ λίγο μετά τις 12:00′ το μεσημέρι της Δευτέρας (2/2) και που είχε ως αποτέλεσμα να τυλιχτεί όλο το κτίριο στους καπνούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποκριάτικο εξοπλισμό (άρμα) από πολυουρεθάνη με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύς καπνός που προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε εννέα μαθητές και μία καθηγήτρια.

Την πυρκαγιά έσβησαν οι καθηγητές του σχολείου με πυροσβεστήρες ενώ στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες της Π.Υ. Άμφισσας και πραγματοποίησαν έρευνα σε όλα τα σημεία του κτιρίου για τυχόν εγκλωβισμένους μαθητές.

Το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Άμφισσας ανέλαβε την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η 28χρονη δεν επιθυμούσε να υποβάλει έγκληση», είπε η Δημογλίδου – Οι εξηγήσεις της ΕΛΑΣ για όσα έγιναν (video)

Τέμπη-Σύμβαση 717: «Ουδείς έχει καταβάλει την εγγύηση που επιβλήθηκε» δηλώνει συνήγορος κατηγορουμένης – Αγωγή στον Βελόπουλο

Τηλεφώνημα για βόμβα στη ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:19