search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται – Με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

05.04.2024 11:55
meleti-new (2)

Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας σαφές ότι πρόκειται για απόφαση του σταθμού και όχι δική της, εν όψει της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την οργή της για τον Θοδωρή Ρακιντζή ο οποίος υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια έδειξε αδιαφορία για την ομάδα της, μια προσβολή -όπως τόνισε- που δεν θα την αφήσει να αιωρείται, καθώς ανέκαθεν στεκόταν στο πλευρό των συνεργατών της σε οποιαδήποτε συνθήκη ή περίσταση.

«Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν ή φερθεί άσχημα ή ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Έχω υπερασπιστεί συνεργάτες μου, έχω αποχωρήσει από projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή, αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με θίγει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία.

Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό; Να παρεμβαίνω ή να παίρνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι;

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή»

Τέλος, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ίδια αρμόδια για αποφάσεις τέτοιου είδους, ενώ επισήμανε ότι η γεύση που της μένει το «Mega Καλημέρα» είναι γλυκιά, χαρακτηρίζοντας τις σχέσεις της με τα στελέχη του σταθμού κάτι παραπάνω από αρμονικές.

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι» εξήγησε και πρόσθεσε:

«Δεν νιώθω απαξιωτικά με αυτό το περιστατικό και το λέω γιατί είναι άδικο για τον σταθμό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Το “MEGA Καλημέρα” μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια. Βρίσκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου, με συγκίνησαν τα μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι τίτλο θέλει για το πρόωρο τέλος της εκπομπής μας.

Δεν έχω συζητήσει τίποτα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η πρόθεσή μου, εννοείται, είναι να παραμείνω στο MEGA και θα τα πούμε πολύ σύντομα με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Σεβδικαλής: «Ο συρμός έτρεχε με τη διπλάσια ταχύτητα, με πέταξε στις γραμμές»

Γρηγόρης Βαλτινός: Τελευταία έχει περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω

Στάθης Αγγελόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους – Να μεγαλώνουν παιδιά είναι λίγο μη φυσιολογικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55