search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Στάθης Αγγελόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους – Να μεγαλώνουν παιδιά είναι λίγο μη φυσιολογικό»

05.04.2024 09:34
stathis-aggelopoylos-new

Την αντίθεσή του ως προς στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Στάθης Αγγελόπουλος, επισημαίνοντας ότι σέβεται τη διαφορετικότητα, ωστόσο, χαρακτηρίζει ως «μη φυσιολογικό» ένα παιδί να μεγαλώσει από δυο άνδρες.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδρούσε αν ο γιος του, αποκάλυπτε μια μέρα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν» είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας στην αντίθετη άποψή το περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, ναι το καταλαβαίνω. Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουν. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ματσούκα – Κόκκαλης: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και η συγκίνηση της ηθοποιού (Videos)

Μέγκαν Μαρκλ: Η τέλεια δικαιολογία για να πει «όχι» σε συνάντηση με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ

Βιβλίο μαγειρικής… δια χειρός Πάμελα Άντερσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:24