search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Ματσούκα – Κόκκαλης: Η γνωριμία, η πρόταση γάμου και η συγκίνηση της ηθοποιού (Videos)

05.04.2024 08:47
kokkalis-matsoyka-new

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες πριν.

Η ηθοποιός βρέθηκε με τον σύζυγό της στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τους δυο τους να δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμπληρώνει: «Είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

Η γνωριμία και η πρόταση γάμου

Η γνωριμία του ζευγαριού, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός έγινε το 2014 από μια κοινή τους φίλη.

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος το ίδιο. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα» είπε η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη να επισημαίνει ότι «το πρώτο βήμα ήταν χορευτικό».

Μετά από 7 χρόνια ήρθε και η απόφαση για τον γάμο με την πρόταση να έχει γίνει αρκετά νωρίτερα.

«Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο, είναι πλουσιότερη η σχέση, αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων» παραδέχτηκε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του.

«Είχα συνεργασίες έντονες – Η αγένεια είναι κόκκινη γραμμή για μένα»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δουλειά της, φέρνοντας στο μυαλό της συνεργασίες με ανθρώπους που χαρακτήρισε «δύσκολους», ενώ τόνισε ότι αυτό που δεν ανέχεται ούτε στην εργασία της ούτε όμως και στη ζωή της γενικότερα, είναι η αγένεια.

«Η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα, γενικά, στη δουλειά και στη ζωή. Ανήκω στους ανθρώπους που μας ενοχλεί και την αντιμετωπίζω ευθέως. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι λειτουργούν και κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον τους. Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Ότι δηλαδή ο κόσμος να χαλάσει, θα τα φέρουν έτσι ώστε να πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί απέχθεια. Απέχθεια μου δημιουργούν και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με μια πολύ μεγάλη οικονομική προσέγγιση τα πράγματα. Δηλαδή τι συμφέρει την τσέπη τους και αυτό είναι κάτι που με απωθεί» είπε και πρόσθεσε:

«Στο θέατρο είχα και συνεργασίες που ήταν έντονες και με ανθρώπους που υπήρξαν δύσκολοι. Έγινα πολύ νωρίς γνωστή εγώ και αυτό βεβαίως διευκολύνει τη θέση σου σε μια δουλειά. Είναι αλλιώς να είσαι ένας ηθοποιός που θέλει να κάνει πράγματα και αλλιώς κάποιος που σε φωνάζουν και με έναν τρόπο σε έχουν ανάγκη για τον ρόλο. Πιο εύκολα τότε μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και να επιβληθείς, πιο δύσκολα και ο άλλος σε προσεγγίζει με έναν άλλον τρόπο.

Είχα όμως δύσκολες συνεργασίες και πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν. Αντιλαμβανόμουν ότι κάτι υπήρχε και μιλάω για τρόπους που, αν εγώ ήμουν στη θέση τους, δεν θα τους ακολουθούσα. Υπήρχε ένα καθεστώς αποδοχής, λέγαμε ότι “δεν πειράζει, είναι ο σκηνοθέτης και έτσι πρέπει”. Θεωρούνταν περίπου κανονικό».

«Τα δάκρυα στο πλατό της εκπομπής»

Έπειτα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια έντονη συναισθηματικά στιγμή της Δήμητρας Ματσούκα η οποία συγκινήθηκε με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο η αδερφή της μιλά για την ίδια.

«Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος. Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση. Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε γι’ αυτό που ήθελε και τη θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η τέλεια δικαιολογία για να πει «όχι» σε συνάντηση με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ

Βιβλίο μαγειρικής… δια χειρός Πάμελα Άντερσον

Λένα Δροσάκη: «Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:12