search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Λένα Δροσάκη: «Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

04.04.2024 19:55
drosaki-new

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά, η Λένα Δροσάκη ανέφερε: «Δεν έχω κάνει τον απολογισμό μου. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την “άνοιξη” που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον γιο μου και τη σχέση μας. Έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν εγκατέλειψα σε κανένα σημείο, σε κανένα επίπεδο».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο» σχολίασε σχετικά με το διάστημα που συνεργαζόταν με τον πρώην σύζυγό της εν μέσω του διαζυγίου.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Έχω μία αγωνία κι ένα τρακ γιατί δεν είμαι συνηθισμένη εγώ ως Λένα να είμαι στο επίκεντρο. Μου είναι πάντα δύσκολο ως Λένα. Το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό, ότι έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά, ότι έπρεπε να αποδείξω γιατί χωρίσαμε, “πείτε μας γιατί χωρίσατε;”. Δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι, που μπορεί να μην ήξερα ούτε εγώ τι θέλω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι».

«Μπήκαν σε μια σειρά τα πράγματα», κατέληξε η Λένα Δροσάκη.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος – «Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» υποστήριξε

Πέθανε η γνωστή fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Μενεγάκη για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Φτάνω έξω από την αστυνομία και με στέλνεις σπίτι μου;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:26